AJANKOHTAISTA

Tällä sivulla tiedotetaan muun muassa alkavista juoksukoulusta ja muista ajankohtaisista asioista.

Ilmoittautumiset juoksukouluihin

juhani.ukonmaanaho@hotmail.com
040 586 2519

Aloitin myös Oulun Pyrinnössä

Oulun Pyrinnössä aloitin 16.3.-22 kestävyysjuoksun harrasteryhmien ohjaajana ikäluokassa 7-12 ja 13-17 vuotiaat. Harjoitukset ovat keskiviikkoisin klo 17-18 Ouluhallilla. Myöhemmin keväällä siirrymme ulkoharjoitteluun. Ilmoittauuminen mukaan tapahtuu Oulun Pyrinnön sivuilta, yleisurheilun harrasteryhmät. Tervetuloa kestävyysjuoksun pariin.

Jussin juniori-juoksukoulu alkaa 4.10.2021

Ylikiimingin Nuijamiesten järjestämä lasten ja nuorten juoksukoulu alkaa maanantaina 4.10.2021 klo 18:30 jatkuen aina maanantaisin samaan aikaan. Mukaan pääsee milloin vain haluaa.

Juoksukoulu on tarkoitettu yhdeksän (9) vuotiaille ja sitä vanhemmille. Harjoitukset pidetään Ukkolanmäellä (Pikkusaarentie 17) ja siellä hallin piha. Käytetään minun juoksupolkuani ja talvella pyöräteitä. Sateisella säällä toimimme hallin sisällä.

Juoksukoulun kustannus on vain seuran jäsenmaksu alle 16v 2 euroa, muut 5 euroa.

Reippaasti mukaan juoksuharrastuksen pariin toivottaa Jussi!

Jussin juoksukoulu kuntoilijoille alkaa 21.4.2022

Oletko ajatellut aloittavasi juoksulenkkeilyn? Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus tarttua haasteeseen osallistumalla Jussin juoksukouluun. Suosittelisin sinua kokoilemaan, miltä tuntuu hyvä fyysinen kunto!

Et välttämättä tarvitse aikaisempaa juoksulenkkeilykokemusta, silla aloitamme aivan nollatasolta. Myös jo kuntojuoksua harrastaville juoksukoulu tarjoaa ryhmäharjoittelua sekä jotain uutta että uusia tavoitteita.

Ensimmäinen kokoontuminen torstaina 21.4. klo 18:30. Jatkuen aina torstaisin samaan aikaan. Paikka Ukkolanmäki, Pikkusaarentie 17.

Kurssin hinta kevätkaudelta on 50 €/osallistuja. Yhteisharjoituksia 10 kertaa.

Tervetuloa juoksuharrastuksen pariin!
terveisin, Jussi